Social

Toate serviciile sunt prestate pe loc

În adresa redacţiei săptămânalului CUVÂNTUL au parvenit câteva plângeri orale de la locuitorii raionului Rezina în privinţa activităţii Centrului de Sănătate Publică cu următorul subiect: în urma reformării acestei instituţii locuitorii raionului care au nevoie de perfectarea unor documente de profil sunt impuşi să meargă la Centrul de Sănătate Publică regional Orhei, iar uneori pentru o semnătură sau ştampilă trebuie să facă încolo câteva drumuri. Poate ar fi cazul ca o dată în săptămână, o persoană din administraţia Centrului să presteze serviciile respective ne-mijlocit la Rezina?

Solicitat să comenteze problema abordată de cititori, Ion Bolboceanu, directorul Centrului de Sănătate Publică Orhei ne-a răspuns:

– În legătură cu crearea Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică şi reorganizarea persoanelor juridice subordonate ei, Centrul de Sănătate Publică Orhei, cu statut de direcţie a Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, deserveşte în continuare şi raioanele Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti. Raionul Rezina dispune de 12,5 unităţi de specialişti în acest domeniu, dar la moment sunt ocupate 9,5 unităţi. Circulaţia documentelor este asigurată prin intermediul Ghişeului unic, care primeşte cererile de luni până vineri, până la ora 12.00. De trei ori pe săptămână este asigurată conexiunea Ghişeului cu Centrul de Sănătate Publică Orhei, inclusiv cu administraţia, fapt care exclude deplasarea persoanelor la Orhei pentru perfectarea actelor, ne-a asigurat Ion Bolboceanu, directorul Centrului de Sănătate Publică Orhei.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker