Știri

Premii pentru prietenii CUVÂNTUL-ui

Pe 29 noiembrie 2018, ziua înregistrării P.P. CUVÂNTUL SRL, cititorii noştri au fost invitaţi să participe la un concurs cu premii de promovare a săptămânalului.

Participanţii la concurs trebuiau să perfecteze în această zi cel puţin două abonamente pe 6 luni la CUVÂNTUL (unul pentru sine, iar altul pentru o altă persoană, rudă, prieten, familie în dificultate) şi să trimită la redacţie copiile chitanţelor respective confirmate de oficiile poştale.

Reieşind din informaţiile primite, redacţia a acordat trei premii (seturi de cărţi editate de P.P. CUVÂNTUL SRL) în valoare de 400, 300 şi 200 de lei următoarelor persoane:

  1. Ion Ghilaşcu, s. Cotiujenii Mari (11 abonamente);
  2. Nina Muşinschi, or. Rezina (6 abonamente);
  3. Agnesa Zagorodniuc, s. Cogâlniceni (2 abonamente).

Premiile pot fi ridicate la redacţie în orice zi lucrătoare (ar fi bine ca vizita la redacţie să fie coordonată în prealabil la tel.: 0254-2-15-83 sau 0254-2-24-49).

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker