Social

Un bărbat din Șoldănești a rămas fără arme după cearta cu un consătean

Un bărbat s-a trezit cu polițiștii în casă, după ce, fiind băut, şi-a amenințat un consătean că-l va împușca. Ultimul s-a plâns la poliție, iar oamenii legii au găsit în casa bărbatului două arme deținute ilegal. Incidentul a avut loc în seara zilei de 18 decembrie, în jurul orei 20:30, la Pohoarna, Șoldănești.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că un tânăr în vârstă de 25 de ani li s-a plâns polițiștilor că la 13 decembrie ar fi fost amenințat cu o armă de vânătoare de către un consătean în vârstă de 43 de ani, iar pe 18 decembrie oamenii legii au descins cu percheziții în casa presupusului agresor.

„La fața locului s-a stabilit că la data de 13 decembrie între cei doi s-a iscat un conflict, iar bărbatul de 45 de ani, fiind în stare de ebrietate, l-ar fi îmbrâncit și amenințat pe tânăr că o să-l împuște, însă în acel moment nu avea nicio armă la el. În seara zilei de 18 decembrie, poliţiștii au făcut percheziții la domiciliul bărbatului, unde au fost depistate două arme confecționate artizanal, cu țeavă lisă, de model necunoscut. Una dintre arme nu avea număr de înregistrare, iar la alta doar țeava avea un număr de înregistrare”, a precizat Bețivu.

Armele au fost ridicate și depozitate în camera de păstrare a armamentului a IP Șoldănești, iar oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc incidentul, dar și cum a intrat bărbatul în posesia celor două arme.

 

Foto: Deschide.MD

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close