Social

Caravana de caritate „Cadoul din cutia pentru pantofi”

De Sfântul Nicolae, în Liceul Teoretic Ioan Sârbu din s. Ignăței, s-a dat startul acţiunilor dedicate sărbătorilor de iarnă, care a început cu Caravana de caritate „Cadoul din cutia pentru pantofi”. Elevii, profesorii, părinții au adus sub pomul de Crăciun o mulţime de cadouri destinate pentru familiile social-vulnerabile, cei care au nevoie de o rază de lumină, de susținere.

Caravana de caritate „Cadoul din cutia pentru pantofi” s-a desfăşurat la inițiativa direcției liceului și a Consiliului elevilor. Elevii au pregătit și ambalat cadourile aduse de părinţi, profesori cu multă grijă și dragoste. De Sfântul Nicolae toate darurile – cărți, rechizite școlare, hăinuțe, dulciuri, produse alimentare au fost adunate sub pomul de Crăciun din holul liceului, împodobit de elevi, ghidaţi de directorul adjunct Iurie Talpă, profesoara de educație tehnologică Olga Trâmbaci, membrii cercului de pictură în frunte cu profesoara Ionela Popa.

Îndată după careul de deschidere a sărbătorilor de iarnă liceenii din Consiliul elevilor au mers la familiile care au nevoie de susținere și ajutor ca să le aducă darurile, dar şi bucuria, căldura și splendoarea sărbătorilor de iarnă.

Galina Platon

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker