Evenimente

SERVICIUL PROTECŢIE CIVILĂ A SECŢIEI SITUAŢII EXCEPŢIONALE REZINA ATENŢIONEAZĂ

Secţia Situaţii Excepţionale Rezina, atenţionează populaţia de pe teritoriul raionului să fie cît mai prudentă la comportamentul pe gheaţă. Pe lîngă faptul că gheaţa este subţire, fragilă şi îmbibată cu apă, ieşirea pe ea prezintă pericol pentru viaţă. Minorii trebuie să aibă parte de o monitorizare riguroasă, pentru a nu ieşi din vizorul maturilor la joacă pe gheaţa lacurilor şi bazinelor acvatice.
Pentru a fi evitate cazurile excepţionale cu consecinţe fatale, e nevoie să fie luate toate măsurile de siguranţă. Important de ştiut e că gheaţa este mult mai subţire la mijlocul lacurilor şi rîurilor decît la margini, precum şi sub stratul de zăpadă.

În caz de situaţii de urgenţă observate sau în care vă pomeniţi, e important să fie apelat numărul de telefon 112.

Şeful Serviciului Protecţie civilă Rezina, maior al s/intern D.Volociuc

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker