Evenimente

Detalii despre bărbatul care a decedat la concertul de la OrheiLand

În seara zilei de 22 decembrie, în jurul orei 18:30, medicii au constatat decesul unui bărbat în vârstă de 57 de ani. Bărbatul se afla împreuna cu soția la concertul de deschidere a Târgului de Crăciun din parcul OrheiLand, Orhei.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, citat de zdg.md,a declarat pentru ZdG că bărbatul în vârstă de 57 de ani, originar din Orhei, se plimba împreună cu soția în incinta parcului OrheiLand, în momentul în care acesta a suferit un stop cardiac.
Deși câteva ambulanțe erau deja pe loc, la intrarea în parc, medicii nu au mai putut să facă nimic și doar au constatat decesul bărbatului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker