EvenimentePolitic

Șevciuk, fostul lider de la Tiraspol, a fost condamnat la 16 ani de pușcărie.

FOTO: sputnik.md

Evgheni Șevciuk , fostul lider a autoproclamatei republicii nistrene, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru luare de mită în proporții deosebit de mari și abuz în serviciu. Decizia a fost luată de așa-zisa curte supremă de justiție din regiunea transnistreană, relateaza deschide.md.

Judecătorii au  dispus ca fostul lider să achite o amendă de 600 de milioane de ruble transnistrene, echivalentul a peste 30 de milioane de euro. Tot el a fost privat de distincțiile de stat pe care le-a primit în perioada conducerii.

La moment E.Şevciuc se află după hotarele aşa numetei republici nistrene.

Sursa: deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker