EvenimenteTelenești

Jaf ca în filme în raionul Teleneşti

Doi bărbaţi care purtau cagule pe cap au intrat luni dimineaţă într-o gospodărie din satul Mândreşti, raionul Teleneşti şi au furat tot ce le-a căzut în cale. Aceştia au bătut proprietara care era singură acasă şi au reuşit să fugă cu mai multe bunuri, transmite publika.md.

Potrivit poliţiei, hoţii au intrat în casă în jurul orei 6 dimineaţa. Proprietarul casei era plecat la serviciu, iar soţia acestuia era singură în locuinţă. Cei doi au imobilizat femeia de 54 de ani şi au furat 20 de mii de lei dintr-un dulap, un laptop şi mai multe bijuterii din aur.

Victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a îngrozit vecinii care spun că satul este unul liniştit.

„După ce făptuitorii au plecat, femeia a făcut legătură cu soţul şi acesta a sunat deja angajaţii poliţiei. Inspectoratul de Poliţie Teleneşti a deschis un dosar penal în acest caz.”, a afirmat ofiţera de presă a IP Teleneşti, Irina Burdujan.

„La moment se întreprind măsuri de investigaţie pentru a stabili persoanele, care au pătruns ilegal în locuinţa femeii”, a menționat ofiţera de presă a IP Teleneşti, Irina Burdujan.

Dacă vor fi prinşi şi trimişi pe banca acuzaţilor, hoţii riscă până la zece ani de închisoare.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker