Evenimente

Nici o zi fără lectură

Un club de lectură a fost lansat în zilele de odihnă la Orhei. Evenimentul găzduit de un local din oraș i-a avut ca oaspeți pe scriitorul Igor Guzun și soprana Tatiana Costiuc, maestră în arte. Potrivit inițiatoarei clubului, Victoria Donțov, acesta are drept scop promovarea lecturii, valorificarea scriitorilor autohtoni și universali, socializare atât offline, cât și online, iar scopul de bază este transformarea cititului într-un obicei zilnic, relatează radioorhei.info

„Mulți pasionați de lectură adunați la un eveniment. Totul, pănă la cel mai mic detaliu (șemineu, foc, muzică de calitate, oameni buni), te îndeamnă să iei în mână o carte”, spune Lucia Brehoi, membră a Clubului de Lectură.

„A fost o atmosferă plăcută, la care nu m-am așteptat. A fost frumos pentru cei pasionați de lectură, te motivează și mai mult să citești”, a povestit Dumitrița Banari – noua membră a Clubului de Lectură.

„O seară deosebită alături de oameni frumoși, atmosfera magică a îmbinat perfect literatura și muzica”, spune membra Clubului de Lectură, Svetlana Cebotari.

 Evenimentul care a decurs într-o atmosferă caldă și degajată, întreținută de evoluările sopranei Tatiana Costiuc a cuprins și lansarea cărții „Vinil CollectionOLLECTION”, cea mai recentă lucrare a scriitorului Igor Guzun, care, de altfel, a fost lansată și la București.

Timp de cel puțin un an, lunar acest club va găzdui întâlniri offline cu invitați speciali. La club se pot înscrie toți doritorii și pasionații de lectură, participarea fiind gratuită, mai concretizează sursa citată.

Evenimentul a fost organizat cu susținerea mai multor agenți economici și instituții din Orhei și Chișinău.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker