EvenimenteOrhei

O misiune nobilă

Primii vizitatori și cumpărători au fost profesorii, dar și factori de decizie din administraţia raionului.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, elevii Liceului Teoretic „Alecu Russo” din Orhei s-au mobilizat pentru o misiune nobilă. La inițiativa Consiliului elevilor a fost organizat „Târgul de caritate” în susținerea colegilor cu cerințe speciale.

Potrivit or.md, la târg au fost vândute diverse obiecte de artizanat, suvenire, mâncăruri tradiţionale, băuturi, dulciuri şi multe alte bunătăţi culinare preparate de către elevii claselor a V-a – a XII-a.

Directoarea instituţiei, Liliana Hacina, a declarat că banii strânşi vor fi folosiţi pentru a-i sprijini pe doi elevi ai liceului  care au nevoie de o îngrijire mai specială.

Acţiunea are drept scop dezvoltarea competențelor  antreprenoriale ale copiilor, dar şi a spiritului civic.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker