Evenimente

Apel la caritate: ajutaşi-ne să-l salvăm pe Marcu!

Olesea Cazacu. Mă adresez către oamenii cu suflet mare si de buna credinta. Fecioraşul nostru Marcu e 2 anişori, acum 7 luni , dintr-o întâmplare nefericită, a inghitit o bateree (de dimensiuna unui banut de 50), care i-a provocat o gaura in esofag. Medicii ne spuneau sa nu ne facem griji ca băiatul e mic si sunt sanse că rana se va cicatriza. Insa asta nu s-a întâmplat. Acum alţi medici spun că cicatrizare ranei de la sine nu este posibilă, că e nevoe de o interventie chirurgicala sau transplant de esofag.

De 7 luni micutul nostru e alimentat prin sonda nazo-gastrica, pentru că nici gr de apa nu poate înghiţi pe gurita…si tot de 7 luni umblăm prin spitale. Sau epuizat toate sursele financiate. Sotul a fost nevoit sa paraseasca munca pentru a mă ajuta. Va rog sa ne ajutati din putinul care-l aveti ca să colectăm suma necesară pentru bilete, investigatiile şi intervenţiile medicale peste hotare.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker