EvenimenteȘoldănești

Consiliul Raional Şoldăneşti organizează  concursurile” Pedagogul anului” şi „Cei mai dotaţi elevi”

În perioada 06 decembrie 2018 – 15 februarie 2019, în raionul Şoldăneşti se desfăşoară etapa raională a concursului „Pedagogul anului”, în cadrul căruia va fi selectat câte un reprezentant pentru fiecare categorie de cadre didactice, care vor participa la etapa republicană.

Asta conform unei decizii recente a Consiliului raional Şoldăneşti, care a adoptat şi regulamentul de desfăşurare a concursului, a aprobat componenţa juriului care va evalua şi selecta concurenţii. Pentru organizarea concursului Consiliul a alocat din soldul disponibil al bugetului raional 40 mii de lei.

În aceeaşi şedinţă, în scopul dezvoltării aptitudinilor şi capacităţilor intelectuale ale elevilor, cointeresării lor în obţinerea unor rezultate notorii la învăţătură, consilierii au aprobat Regulamentul de desfăşurare a concursului raional „Cei mai dotaţi elevi din instituţiile de învăţământ preuniversitar din raionul Şoldăneşti în anul de studii 2018-2019”. În decizie se mai stipulează că, lunar, Consiliul raional va aloca câte 5 mii de lei din soldul disponibil pentru bursele câştigătorilor în concurs. Mărimea şi beneficiarii burselor vor fi stabiliţi de o comisie de evaluare, componenţa căreia a fost aprobată prin decizia respectivă a Consiliului.

Reporter „C”

Foto simbol. Sursa: ImpulsTV

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker