EvenimenteȘoldănești

Concert de caritate în susținerea lui Dorin Guzun

Un concert de cartiate în susținerea lui Dorin Guzun, tânărul din orașul Șoldănești care suferă de leucemie şi are nevoie urgentă de o intervenţie costisitoare, a avut loc în Casa de cultură din Olişcani.

Concertul a fost organizat de Oleg Volontir, director artistic al Centrului Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural, originar din satul Glingeni, în parteneriat cu administraţia raio-nului Şoldăneşti. Au participat interpreţii Ricu Vodă, Ana Cernicova, Nicolae Paliț, Luciana Spânu și Dorin Ieșeanu, Mihaela Andrei, Ludmila Mazur, Adrian Graur, Nicoleta Dombrovschi, Gabriela Șaptefrați.

Mama lui Dorin, Violeta Guzun, prezentă la eveniment, şi-a exprimat recunoştinţa faţă de toţi acei care s-au implicat activ în campania de adunare a mijloacelor financiare pentru ajutorarea fiului ei, drept exemplu servind mai ales gestul dnei Nadejda Brânzan, medică emerită, care în afară de suportul financiar personal a lansat şi un apel public către oamenii de bună credinţă privitor la susţinerea lui Dorin. Dna Guzun nu a uitat să mulţumească şi publicaţiilor care au sensibilizat opinia publică în privința istoriei lui Dorin Guzun (CUVÂNTUL a relatat despre aceasta în numerele din 2 şi 23 noiembrie 2018, unde puteţi găsi rechizitele bancare pentru donaţii).

Reporter “C

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker