EvenimentePoliticRezina

Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenciarul nr.17 din Rezina

Foto: UNIMEDIA

Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenciarul nr.17 din Rezina.

Președintele Organizației Teritorial Ungheni a Platformei Demnitate și Adevăr, Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenciarul nr.17 din Rezina, relatează unimedia.info cu referire purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Oleg Pantea.

„Ghoerghe Petic a fost transferat luni în Penitenciarul nr.17 din Rezina în baza încheierii instanței de judecată”, a menționat Oleg Pantea.

Un internaut comenta această ştire în felul următor: “Gheorghe Petic a fost transferat în Penitenicarul din Rezina de Ziua Internaţională a Drepturior Omului,10 decembrie. De la Ungheni la Nisporeni, de la nisporeni la Bălţi, de la Bălţi la Rezina… Câte penitenciare au mai rămas în Moldova asta, unde vor să-l mai trimită”…

De menționat că la data de 20 noiembrie magistrații din Orhei au decis că Gheorghe Petic rămâne în arest preventiv până la data de 21 decembrie.

Gherghe Petic este fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi fost protejate de înalți funcționari.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker