OrheiSocialSport

Sportiv cu titlul de „Cetățean de Onoare al raionului Orhei”

 

Înotătorul Ion Lazarenco Tiron va deveni Cetățean de Onoare al raionului Orhei!

Consiliul Raional Orhei intenționează să îi acorde titlul “Cetățean de Onoareal raionului Orhei” înotătorului Ion Lazarenco Tiron. Asta conform unui proiect de decizie care urmează să fie  votat în ședința din 11 decembrie c. a Consiliului, relatează radioorhei.info.

 La începutul anului curent sportivul a devenit al optulea om de pe glob, care a înotat cele șapte strâmtori, dar este primul care a reușit această performanță din prima încercare. În interviurile sale înotătorul declara că a înotat sute de kilometri nu pentru medalii și distincții, ci pentru copiii nevoiași, pentru sportivii care practică înotul, dar și pentru a promova R. Moldova în lume. Ion Lazarenco Tiron este originar din satul Brăviceni și este stabilit de mai bine de 20 de ani în Irlanda.Acesta a făcut mai multe acțiuni de binefacere și a contribuit la construcția unui teren sportiv în localitatea de baștină. Mai multe lucruri interesante despre viaţa şi faptele lui Ion Lazarenco Tiron puteşi afla din interviul “Schimbarea începe de la fiecare persoană. Noi dorim mult, dar puţin facem”,publicat în volumul 5 al Serialului “30 de întrebări de.-acasă” editat de redacţia săptămânalului regional CUVÂNTUL.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker