OrheiSocial

Şefa unei firme de taxi din Orhei: “Suntem alungaţi de taxiurile ilicite. Cine ne apără?”

La Gara auto şi pe una din străzile principale ale Orheiului sunt multe automobile care prestează ilicit servicii de taxi.

Numărul acestor mașini  creşte de la o lună la alta, susţine şefa unei firme de taxi din Orhei, Ala Brașoveanu, care denunţă şi faptul că taximetriştii săi sunt ameninţaţi şi alungaţi de către concurenţii care lucrează fără autorizaţii, relatează radioorhei.info.

În aceste condiţii, cei care au toate actele în regulă, ajung la concluzia că e mai convenabil de lucrat fără plăcuţe galbene şi fără a plăti în bugetul municipal câte 50 de lei pentru fiecare maşină, a declarat Brașoveanu la recenta întâlnire a reprezentanţilor Primăriei cu agenţii economici locali. Aceasta a spus că nimeni nu îi apără pe cei care lucrează onest şi numanui nu-i pasă de numărul în creştere a taxiurilor ilicite. Chiar şi angajaţii Primăriei care sunt împuterniciţi să constate astfel de contravenţii trec pe lângă taxiurile ilicite, fără a le vedea, afirmă Brașoveanu.

Viceprimara Marina Cravcenco, susţine că situaţia dificilă a firmei de taxi condusă de Ala Brașoveanu îi este cunoscută, dar că Primăria, contrar eforturilor depuse, nu are posibilitatea de a soluţiona problema, pentru că nu poate demonstra că servciile de taxi sunt prestate ilicit.

Sursa: radioorhei.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker