Politic

A părăsit partidul, dar n-a scăpat încă de dosar

Primarul or. Şoldăneşti, Ion Cuculescu, ales din partea PP “Partidul Nostru” a fost reţinut în seara zilei de 13 iulie 2016 de către colaboratoriii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI de comun cu procurorii Anticorupție, fiindcă ar fi sustras un lot de foi de ardezie din rezerva de stat, prevăzută pentru sinistraţii din oraş, care au suferit în urma calamităţilor naturale şi pe care le-ar fi comercializat. Peste 3 zile primarul a fost eliberat sub control judiciar.

Ulterior secretara Consiliului Raional Şoldăneşti, Liuba Vidraşcu preciza pentru săptămânalul CUVÂNTUL, că un grup de specialişti de la Departamentul Situaţii Excepţionale din Chişinău au verificat corectitudinea distribuirii materialelor de construcţie sinistraţilor şi nu au găsit nimic suspect.

Pe 11 mai 2017 posturile TV Prime şi Publika informau lumea că Ion Cuculescu  a părăsit formaţiunea “Partidul Nostru”, declarându-se primar independent. Potrivit informaţiilor noastre dosarul intentat primarului de Şoldăneşti anul trecut acum se află la Judecătoria Orhei, sediul Şoldăneşti.

Ion Cuculescu se abține de la orice comentarii la acest subiect.

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker