Evenimente

Bărbat din Pelivan, depistat cu un perims românesc fals, la frontieră

Polițiștii de frontieră au găsit un permis românesc fals la un bărbat din Pelivan, raionul Orhei.

În timpul unui control obișnuit la punctul de trecere Sculeni, polițiștii de frontieră au remarcat în autocarul de pe ruta Chișinău-Franța un pasager mai agitat. Comportamentul bărbatului de 47 de ani, originar din satul Pelivan, raionul Orhei, le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, care au decis să-l verifice mai atent. În portmoneul acestuia, polițiștii de frontieră au găsit un permis de conducere eliberat de autoritățile românești, cu semne vădite de falsificare, anunță Poliția de Frontieră, citată de radioorhei.info.

 Bărbatul a declarat că, în timp ce aștepta autobuzul, de el s-a apropiat o persoană necunoscută și l-a rugat, contra unei sume de 50 de euro, să transmită un permis de conducere unei persoane care-l va aștepta în Paris.Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză, iar oamenii legii investighează acest caz, inclusiv implicarea altor persoane. Bărbatului din Pelivan i s-a permis să-și continue drumul spre Franța.

 

    

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker