ȘoldăneștiSport

Campionii raionului Şoldăneşti la volei

Timp de două zile, pe 25 noiembrie şi 2 decembrie, în  sala de sport a Liceului Teoretic „A.Mateevici” din or. Şoldăneşti s-a desfăşurat Campionatul raional la volei, masculin şi feminin.

Au participat echipe din or. Şoldăneşti (LT „A.Mateevici”, Şcoala de Sport) şi din satele Olişcani, Cobâlea, Rogojeni, Cuşmirca.

În meciurile finale ale camionatului s-au întâlnit echipele de bărbaţi din satele Rogojeni şi Cobâlea, şi cele de femei din Olişcani şi de la LT „A.Mateevici” din Şoldăneşti.

În urma unor partide spectaculoase cupele şi medaliile au ajuns în posesia voleibaliştilor din Cobâlea şi  voleibalistelor de la LT “Alexei Mateevici”.

Învingătorii, dar şi echipele clasate pe locurile II şi III s-au ales şi cu premii băneşti.

Felicitări atât jucătorilor, cât şi antrenorilor!

Adriana Tiron

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker