Evenimente

Vino la Gala Premiilor Media, ca să cunoști tinerii care vor să schimbe lumea

Mai mulți tineri creativi din Moldova vor fi premiați, sâmbătă, 1 decembrie, la Gala Premiilor Media, aflată la cea de-a treia ediție. Evenimentul le oferă posibilitate tinerilor din întreaga țară să se afirme într-un mod creativ, liber și divers, prin intermediul instrumentelor media.

Tema ediției din aceste an este: „EU schimb lumea”.

În perioada martie – septembrie, aproximativ 100 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani au expediat diverse materiale, înscriindu-se la cele trei categorii anunțate în concurs: Fotografie, Video și Text.

Materialele înscrise în concurs au fost jurizate de către persoane cu experiență în domeniul media, iar cele mai interesante și originale produse vor fi premiate, pe data de 1 decembrie, cu obiecte de valoare.

Te așteptăm sâmbătă, 1 decembrie, la Tekwill, începând cu ora 11:00.

Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina evenimentului pe FACEBOOK.

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO „Centrul Media pentru Tineri” în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educației al Republicii Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), și Fundația Est-Europeană. 

Sursa: Stirilocale.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close