Evenimente

Vino la Gala Premiilor Media, ca să cunoști tinerii care vor să schimbe lumea

Mai mulți tineri creativi din Moldova vor fi premiați, sâmbătă, 1 decembrie, la Gala Premiilor Media, aflată la cea de-a treia ediție. Evenimentul le oferă posibilitate tinerilor din întreaga țară să se afirme într-un mod creativ, liber și divers, prin intermediul instrumentelor media.

Tema ediției din aceste an este: „EU schimb lumea”.

În perioada martie – septembrie, aproximativ 100 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani au expediat diverse materiale, înscriindu-se la cele trei categorii anunțate în concurs: Fotografie, Video și Text.

Materialele înscrise în concurs au fost jurizate de către persoane cu experiență în domeniul media, iar cele mai interesante și originale produse vor fi premiate, pe data de 1 decembrie, cu obiecte de valoare.

Te așteptăm sâmbătă, 1 decembrie, la Tekwill, începând cu ora 11:00.

Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina evenimentului pe FACEBOOK.

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO „Centrul Media pentru Tineri” în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educației al Republicii Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), și Fundația Est-Europeană. 

Sursa: Stirilocale.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker