EvenimenteRezina

Înjunghiat de către un consătean

Un bărbat de 52 de ani din satul Bușăuca, raionul Rezina, a murit înjunghiat. Bănuitul este un tânăr de 34 de ani. Crima a avut loc în noaptea de 21 noiembrie, relatează echipa.md

Cadavrul bărbatului a fost găsit a doua zi de către o vecină care a și alertat poliția. Suspectul a fost reținut pe urme fierbinți. Polițiștii au stabilit că în seara crimei, cei doi ar fi băut împreună în casa victimei. Supărat, după un șir de replici, făptașul ar fi luat un cuțit de bucătărie și l-ar fi înfipt în bărbat. Acesta a murit pe loc.

Diana Maxim, ofiţeră de presă la Inspectoratul de Poliţie Rezina a declarat pentru sursa citată: “În urma investigațiilor, oamenii legii l-au identificat pe suspect. Acesta este un locuitor din același sat, un bărbat în vârstă de 34 de ani. În seara incidentului, cei doi ar fi consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat între ei s-a iscat un conflict, atunci suspectul i-a aplicat victimei, cu cuțitul de bucătărie, două lovituri, care au fost fatale pentru bărbat.  Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit poliției, suspectul este căsătorit, fără loc de muncă și cu doi copii la întreținere. Victima nu era căsătorită și nici copii n-avea, deseori consuma alcool.

Atât victima, cât și făptașul nu au fost niciodată în vizorul poliției. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat.

Dacă va fi găsit vinovat de omor, tânărul care a aplicat lovitura fatală riscă să-și petreacă următorii 15 ani după gratii.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close