EvenimenteRezina

Înjunghiat de către un consătean

Un bărbat de 52 de ani din satul Bușăuca, raionul Rezina, a murit înjunghiat. Bănuitul este un tânăr de 34 de ani. Crima a avut loc în noaptea de 21 noiembrie, relatează echipa.md

Cadavrul bărbatului a fost găsit a doua zi de către o vecină care a și alertat poliția. Suspectul a fost reținut pe urme fierbinți. Polițiștii au stabilit că în seara crimei, cei doi ar fi băut împreună în casa victimei. Supărat, după un șir de replici, făptașul ar fi luat un cuțit de bucătărie și l-ar fi înfipt în bărbat. Acesta a murit pe loc.

Diana Maxim, ofiţeră de presă la Inspectoratul de Poliţie Rezina a declarat pentru sursa citată: „În urma investigațiilor, oamenii legii l-au identificat pe suspect. Acesta este un locuitor din același sat, un bărbat în vârstă de 34 de ani. În seara incidentului, cei doi ar fi consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat între ei s-a iscat un conflict, atunci suspectul i-a aplicat victimei, cu cuțitul de bucătărie, două lovituri, care au fost fatale pentru bărbat.  Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit poliției, suspectul este căsătorit, fără loc de muncă și cu doi copii la întreținere. Victima nu era căsătorită și nici copii n-avea, deseori consuma alcool.

Atât victima, cât și făptașul nu au fost niciodată în vizorul poliției. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat.

Dacă va fi găsit vinovat de omor, tânărul care a aplicat lovitura fatală riscă să-și petreacă următorii 15 ani după gratii.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker