Evenimente

Boxerii din Ignăţei au ajuns pe arena europeană

Pugilistul Pavel Platon, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Ioan Sârbu” din satul Ignăţei, raionul Rezina, discipol al antrenorului Petru Chiriţa, profesor la această instituţie, a ocupat locul I în competiţiile pentru Cupa municipiului Chişinău la box, desfăşurate recent.

Astfel boxerul din Ignăţei şi-a înscris la activ încă o victorie frumoasă.

Spre victoriile sale Pavel Platon merge perseverent, depunând o muncă asiduă împreună cu antrenorul său şi perfecţionându-şi măestria în numeroase competiţii. bunăoară, la campionatul naţional la box printre juniori, desfăşurat la Bălți, în iulie 2017, Pavel Platon a devenit dublu campion al Moldovei în categoria 75 kg, repetând succesul din 2015.

Iar peste două luni, de la Campionatul Europei la box printre juniori, care a avut loc la Albena (Bulgaria), s-a întors  cu o medalie de argint și două de bronz.

Apropo, şi datorită lui Pavel, după acest campionat, selecţionata Republicii Moldova a intrat în topul 10 cele mai puternice echipe de boxeri juniori de pe bătrânul continent.

În imagine: Pavel Platon la Campionatul Europei la box printre juniori, care a avut loc la Albena (Bulgaria).

Lucia Chirița

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker