AdvertorialeCampanii

Concurs pentru cititori: CUVÂNTUL 2019

Pe 29 noiembrie c. se împlinesc 23 de ani de la înregistrarea oficială a Publicației Periodice CUVÂNTUL. În legătură cu aceasta, redacția săptămânalului anunță pentru cititorii CUVÂNTUL-ui din raioanele Orhei, Rezina, Șoldănești și Telenești un concurs cu premii.

Cititorii care vor perfecta în ziua de 29 noiembrie cel puţin 2 abonamente pentru 6 luni ale anului 2019 la săptămânalul CUVÂNTUL (unul pentru sine, iar altul / altele pentru o rudă, un prieten, o persoană în dificultate), obțin dreptul de a participa la o tombolă cu 10 câștiguri (obiecte preţioase, seturi de cărți, inclusiv opere alese ale unor clasici ai literaturii universale, în valoare de minimum 200 de lei fiecare), o felicitare gratuită în CUVÂNTUL.

Tombola va fi organizată în ajunul sărbătorilor de Crăciun.

Cititorii vor prezenta la redacție personal sau în plic, până la data de 15 decembrie 2018, copiile fișelor de abonare perfectate cu însemnele oficiului poștal, unde să fie vizibilă data.

Rezultatele tombolei vor fi publicate în ziar.

Adresa noastră: or. Rezina, str. Păcii, 38.

Relații la tel./fax: 0-254-2-15-83, 0254-2-24-49, e-mail: cuvintul@gmail.com

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker