EvenimenteȘoldănești

Evenimente la Rogojeni

Duminică, în s. Rogojeni au avut loc mai multe evenimente legate de realizările autorităţilor publice locale în anul curent. După cum relatează www.soldanesti.md, aici a fost dat în folosinţă un pavilion pentru pasageri, construit cu concursul primăriei la locul opririi autobuzului.

Totodată a fost inaugurat un teren de agrement, unde se desfășoară majoritatea activităților culturale, inclusiv sărbătoarea ”Ziua Daciei”. Terenul a fost amenajat cu suportul financiar al Asociației „Casmed”, al primăriei şi agenților economici locali.

Șirul evenimentelor s-a încheiat cu primirea în folosinţă a segmentului de drum cu lungimea de 700 m, recent asfaltat în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova” şi pentru care s-au cheltuit 1,5 milioane de lei.

După o frumoasă tradiție creștină, aceste obiecte au fost sfințite de parohul bisericii din sat.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker