Social

Majorări de salarii și pensii. Pentru cine?

Salariile medicilor și personalului medical care activează în instituțiile finanțate de către Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) și își primesc salariile din bugetul acestei companii vor crește începând cu luna ianuarie 2019 cu 20 la sută. Totodată, vor crește cu 10 la sută și pensiile persoanelor care au un venit mai mic de 1 589 de lei, a anunțat marți liderul PD Vlad Plahotniuc, după ședința săptămânală a formațiunii pe care o conduce, relatează ziarulnational.md.

Sursa citată a ținut să precizeze că această majorare de 10% este suplimentară indexării pensiilor, care are loc în fiecare an în luna aprilie: „Următoarea indexare va avea loc conform legii, în luna aprilie 2019, pentru toți pensionarii”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker