Centenarul Marii UniriEvenimenteOrhei

Raionul Orhei s-a înfrăţit cu judeţul Bacău

În cadrul Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030” desfăşurat joi, 8 noiembrie 2018, în municipiul Orhei, a avut loc ceremonia de înfrățire a raionului Orhei și județului Bacău, Acordul fiind semnat de către președinții celor două entități administrative Tudor Golub (în stânga) și, respectiv, Sorin Brașoveanu. 

 Culminația activităţilor din cadrul Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030” a fost semnarea acordului de înfrățire dintre Consiliul Raional Orhei, în persoana domnului președinte Tudor Golub și Consiliul Județean Bacău, în persoana domnului președinte Sorin Brașoveanu, pe 8 noiembrie c., transmite or.md.

Acordul presupune o colaborare pe diverse domenii și, în opinia celor doi președinți de entități teritorial-administrative, va contribui la îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii, dimensiunii economice și promo-varea reciprocă a potențialului uman, dar și turistic din ambele unități administrativ-teritoriale.

”Împreună suntem mai puternici nu este doar o lozincă sau proverb, este ceea ce ne-am propus să realizăm și o facem cu insistență pentru ca cetățenii să beneficieze de produsul final al activității administrațiilor publice de pe ambele maluri ale Prutului”- a menționat în alocuțiunea sa dl Sorin Brașoveanu.

La eveniment, de asemenea, au fost prezenți și reprezentanții Consiliului Județean Neamț cu care raionul Orhei are deja acord de înfrățire, se fac deja schimburi și implementări de proiecte.

 

Foto or.md 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close