Centenarul Marii UniriEvenimenteOrhei

Raionul Orhei s-a înfrăţit cu judeţul Bacău

În cadrul Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030” desfăşurat joi, 8 noiembrie 2018, în municipiul Orhei, a avut loc ceremonia de înfrățire a raionului Orhei și județului Bacău, Acordul fiind semnat de către președinții celor două entități administrative Tudor Golub (în stânga) și, respectiv, Sorin Brașoveanu. 

 Culminația activităţilor din cadrul Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030” a fost semnarea acordului de înfrățire dintre Consiliul Raional Orhei, în persoana domnului președinte Tudor Golub și Consiliul Județean Bacău, în persoana domnului președinte Sorin Brașoveanu, pe 8 noiembrie c., transmite or.md.

Acordul presupune o colaborare pe diverse domenii și, în opinia celor doi președinți de entități teritorial-administrative, va contribui la îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii, dimensiunii economice și promo-varea reciprocă a potențialului uman, dar și turistic din ambele unități administrativ-teritoriale.

”Împreună suntem mai puternici nu este doar o lozincă sau proverb, este ceea ce ne-am propus să realizăm și o facem cu insistență pentru ca cetățenii să beneficieze de produsul final al activității administrațiilor publice de pe ambele maluri ale Prutului”- a menționat în alocuțiunea sa dl Sorin Brașoveanu.

La eveniment, de asemenea, au fost prezenți și reprezentanții Consiliului Județean Neamț cu care raionul Orhei are deja acord de înfrățire, se fac deja schimburi și implementări de proiecte.

 

Foto or.md 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker