InvestigațiiOrhei

O jumătate de milion de lei, de Hramul Orheiului, pentru servicii cu destinaţie festivă

Din bugetul municipiului Orhei au fost scoşi aproape o jumătate de milion de lei pentru a obține mărfuri/bunuri şi servicii sărbătoreşti. În zilele de 6 şi 7 noiembrie, vice-primara Marina Cravcenco a semnat mai multe contracte cu destinaţie festivă.

Potrivit portalului achizitii.md, la care face referire radioorhei.info, livrarea (livrarea bunurilor şi prestarea serviciilor – n.n.) urma să fie făcută în perioada 7-8 noiembrie sau maximum până pe 11 noiembrie, adică începând de joi, când a fost marcat Hramul Orheiului, şi terminând cu ultima zi de week-end, duminică. Astfel expoziţia de dinozauri-roboți, care a costat bugetul 20 000 lei, a fost comandată pentru perioada 8-11 noiembrie.

Alte servicii şi bunuri – cum ar fi cele de decor, de organizare şi desfăşurare a evenimentului, servicii recreative şi de program artistic au fost planificate mai cu seamă pentru doar două zile – 7 şi 8 noiembrie, în schimb au avut preţuri mai consistente. În aceste cazuri, contractele semnate de viceprimara Cravcenco au fost pentru sume cuprinse între peste 57 000 de lei şi 97 000 de lei.

Cel mai scump au costat, însă, serviciile pirotehnice/focurile de artificii, care au zguduit Orheiul în seara de 8 noiembrie, valoarea acestora ridicându-se la aproape 100 000 de lei, transmite radioorhei.info.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker