InvestigațiiOrhei

O jumătate de milion de lei, de Hramul Orheiului, pentru servicii cu destinaţie festivă

Din bugetul municipiului Orhei au fost scoşi aproape o jumătate de milion de lei pentru a obține mărfuri/bunuri şi servicii sărbătoreşti. În zilele de 6 şi 7 noiembrie, vice-primara Marina Cravcenco a semnat mai multe contracte cu destinaţie festivă.

Potrivit portalului achizitii.md, la care face referire radioorhei.info, livrarea (livrarea bunurilor şi prestarea serviciilor – n.n.) urma să fie făcută în perioada 7-8 noiembrie sau maximum până pe 11 noiembrie, adică începând de joi, când a fost marcat Hramul Orheiului, şi terminând cu ultima zi de week-end, duminică. Astfel expoziţia de dinozauri-roboți, care a costat bugetul 20 000 lei, a fost comandată pentru perioada 8-11 noiembrie.

Alte servicii şi bunuri – cum ar fi cele de decor, de organizare şi desfăşurare a evenimentului, servicii recreative şi de program artistic au fost planificate mai cu seamă pentru doar două zile – 7 şi 8 noiembrie, în schimb au avut preţuri mai consistente. În aceste cazuri, contractele semnate de viceprimara Cravcenco au fost pentru sume cuprinse între peste 57 000 de lei şi 97 000 de lei.

Cel mai scump au costat, însă, serviciile pirotehnice/focurile de artificii, care au zguduit Orheiul în seara de 8 noiembrie, valoarea acestora ridicându-se la aproape 100 000 de lei, transmite radioorhei.info.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close