Evenimente

L-au criticat, dar l-au votat

În scrutinul de duminică, 19 noiembrie, pentru funcția de primar al comunei Ghiliceni, raionul Teleneşti a învins Nicolae Rotaru din partea PDM, cel care în perioada  2007-2015 a deținut consecutiv două mandate de primar al comunei. 

După cum ne-a relatat Larisa Moruz, secretara secției electorale de circumscripție Ghiliceni, prezența alegătorilor la vot a fost de 47,94 % sau 954 votanți din numărul celor 1999 înscriși pe liste. La funcţia de primar au tins trei persoane. În consecință, Nicolae Rotaru a obținut 516 voturi, Vera Hajdeu, candidată independentă – 286 și Ion Hajdeu, candidatul PSRM – 142 de voturi.

Nicolae Rotaru are 65 de ani, este agronom de profesie, în scrutinele anterioare a candidat mai întâi pe lista PPCD-ului, apoi pe cea a Partidului Liberal. Victoria în alegerile de duminică, după cum ne-au relatat surse de la Ghiliceni, ar fi fost o surpriză pentru dumnealui, pentru că la adunările cu sătenii a fost criticat dur de mulţi alegători.

Ion Cernei                                  

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker