CulturaȘoldănești

Am ajuns în finală!

Tatiana Vrăjitoru (în centru) alături de echipa pe care o conduce, învingători în semifinală.

Nu suntem pentru prima dată participanţi la Festivalul Naţional de Teatru Social. În anul curent, la ediţia a IX-a, în semifinală, grupul de tineri actori „TineArt” de la Casa de creaţie din Şoldăneşti iarăşi s-a prezentat la cel mai înalt nivel, trecând cu brio în finală.

Bravo pentru echipa de tineri ingenioşi, talentaţi, hotărâţi şi deschişi pentru noi provocări! Mă mândresc nespus de mult cu voi. Timpul care îl dedic teatrului şi acestei echipe este satisfacţia şi succesul meu imens. Mulţumesc celor care au contribuit ca noi să ne putem deplasa în or. Bălţi, la acest eveniment frumos. Sincere mulţumiri dnei Adriana Tiron, dlui Nicolae Mândru, preşedintei raionului dna Svetlana Rotundu, dlui Anatol Olaru, dlui Pavel Lisnic, dnei Raisa Gligor pentru că ne-au pus la dispoziţie transport şi au crezut în capacităţile tinerilor de la „TineArt”, dlui Victor Sofroni, care a fost alături de achipa noastră la Bălţi.

Tatiana Vrăjitoru

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker