Evenimente

Chestionar

Circa 1,1 miliarde de lei au achitat neformal părinții moldoveni în anul 2017, de două ori mai mult decât în anul 2015. Este o constatare din studiul realizat de Institutul de Politici Publice și „CBS-AXA”. Majoritatea părinților plătesc pentru lecții suplimentare, o fac pentru că așa procedează și alții sau pentru a nu crea probleme copilului, scrie agora.md cu referire la acest studiu.

Dar ce cred despre această “modă modernă” şi viitorul ei părinţii, pedagogii, autorităţile din raioanele Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti?

Vă vom fi recunoscători, stimaţi cititori, pentru opinii argumentate pe care le aşteptăm pe adresele: Rezina, str. Păcii 38; fax: 0254-2-15-83; e-mail; cuvintul@gmail.com

Foto simbol Adevărul

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker