Advertoriale

CUVÂNTUL – un ziar pentru fiecare

Fără un ziar în casă viaţa e mai puţin interesantă. Săptămânalul regional CUVÂNTUL este una din primele publicaţii de informaţii, opinie şi publicitate neangajate faţă de autorităţi şi formaţiunile politice, care, de 23 de ani, reflectă viaţa şi activitatea din raioanele Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti.

Doar pentru 16 lei pe lună (96 de lei pe 6 luni), în fiecare vineri, poştaşul îţi va aduce 12 pagini de ştiri operative din teritoriu şi din ţară, investigaţii, interviuri cu personalităţi din diferite domenii, istorii de succes, scrisori ale cititorilor şi consultaţii, publicitate, programe TV, horoscop, etc.

Abonaţii la ziar vor beneficia de acces gratuit la site-ul www.cuvintul.md și pagina Ziarul CUVÂNTUL pe facebook, unde vor găsi 24/24 de ore şi alte materiale interesante şi utile, operative, cu amănunte de la evenimente.

Salutăm îndeosebi abonările corporative, în baza contractelor directe dintre agenţii economici şi redacţie, dar şi abonamentele-donaţii făcute de prietenii CUVÂNTUL-ui în adresa şcolilor, bibliotecilor din satele de baştină, azilurilor şi altor instituţii, părinţilor, buneilor care se vor bucura nespus de acest cadou, pensionarilor, invalizilor care nu-şi pot permite luxul de a se mângâia cu o lectură de calitate etc. Listele cu numele şi adresele abonaţilor se trimit (prin poştă, fax, poşta electronică) la redacţie, care perfectează abonamentele şi expediază ulterior ziarul la destinaţie prin intermediul oficiilor poştale. Costul abonamentelor se achită redacției prin transfer sau în numerar.

Susţineţi-vă angajaţii, rudele, cunoscuţii să aboneze CUVÂNTUL ca noi, la rândul nostru, să vă putem susţine şi apăra.

Bonusuri pentru entităţile care vor perfecta abonamente corporative: activitatea colectivelor respective va fi reflectată mai larg în paginile ziarului. În dependenţă de numărul abonamentelor redacţia va oferi acestora un anumit spaţiu pentru publicitate gratuită.

Abonarea poate fi perfectată la redacție, cât și la oficiile poştale din teritoriu.

Adresa şi rechizitele redacţiei: or. Rezina, str. Păcii, 38. Tel./fax: 0254-2-15-83, 0254-2-24-49, e-mail: cuvintul@gmail.com, dar şi ion.cernei@gmail.com, tel. 0258-69-2-11.

BC “Moldova-Agroindbank” SA, fil. Rezina, cod AGRNMD 2X777, IBAN Md24AG000000225183101631, c/f: 1004606001301.

BC “Moldindconbank” SA, fil. Rezina, cod: MOLDMD2x335, IBAN: MD84ML000000002251235344

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker