EvenimenteRezina

Arde gunoiştea Rezinei!

               La începutul acestei săptămâni mai  mulţi rezineni ne-au semnalat că arde gunoiştea orăşenească şi cartierul Rezina-Vest şi partea de sud a oraşului este învăluită de un fum dens şi înecăcios, iar autorităţile, pompierii nu i-au nici un fel de măsuri.

Solicitat să comenteze situaţia, Ghenadie Mosienco, şeful serviciului salvatori şi pompieri Rezina ne relatat următoarele:  „Autospecialele noastre şi ale ÎM”Servicii Comunal-Locative” de sâmbătă lucrează la gunoişte pentru a lichida focarul, dar fără mare succes. Şi în prezent ( miercuri, ora 09. n-r.) maşinile noastre sunt acolo. Noi stingem focul la suprafaţă, dar gunoaiele mocnesc la adâncime şi după o oarecare perioadă de timp, focul iarăşi răbufneşte. Încercăm să săpăm ca să ajungem la vatra focului”, ne-a spus dl Mosienco.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker