ȘoldăneștiSport

Turneu raional de minifotbal pentru Cupa președintei raionului Șoldănești

Pe data de 28 octombrie curent, s-a desfășurat Turneul raional de minifotbal pentru Cupa președintei raionului Șoldănești. Competițiile au avut loc în 3 zone ale raionului, iar finala s-a disputat pe terenul de minifotbal de la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” din Șoldănesti.

Au concurat 17 instituții de învațământ. Pe locul I s-a clasat echipa de la Liceul Teoretic Cotiujenii Mari, pe locul II – fotbaliştii de la Gimnaziul Poiana, iar pe locul trei – cei de la Gimnaziul Salcia.

Echipele învingătoare s-au ales cu premii băneşti în valoare de 500, 1000 și respectiv 1500 lei.

„Aduc mulțumiri tuturor profesorilor de cultură fizică pentru faptul că antrenează elevii, cultivându-le dragostea pentru sport. Totodata, transmit cuvinte de mulțumire domnului Nicolae Mândru, șeful Direcției Învățământ și doamnei Adriana Tiron din cadrul Secției Cultură, Tineret și Sport pentru organizarea la nivel a competiţiilor”, a spus Svetlana Rotundu, preşedinta raionului Şoldăneşti, la ceremonia de premiere a învingătorilor.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker