SocialȘoldănești

Apel către toţi oamenii de bună credinţă

Din săptămânalul CUVÂNTUL am aflat despre Dorin Guzun, tânărul din Șoldanești, care suferă de leucemie. Unica lui șansă de a supraviețui este transplantul de măduvă osoasă, operaţie care se face peste hotarele republicii şi este o intervenție foarte costisitoare, iar posibilitățile familiei Guzun sunt foarte reduse. Mama tânărului a muncit ca infirmieră în maternitatea din Șoldanești.

Nu am putut să rămân indiferentă faţă de drama prin care trece acest tânăr. Mi-am adus aminte de porunca „Să-l iubești pe aproaple tău ca pe tine însuți”. Dat fiind faptul că trăim într-un stat creștin, apelez către toți oamenii de bună credință, inclusiv colegii din sistemul de sănătate din raioanele Rezina şi Şoldăneşti, să nu rămânem indiferenți, să ajutăm acest tânăr din puținul de care dispunem. Nimeni nu ştie ce-l aşteaptă în viaţă. Creștinește ar fi dacă toate bisericile din ambele raioane, împreună cu enoriașii, s-ar include în Campania de ajutorare și salvare a vieții lui Dorin.

Cu un respect deosebit mă adresez către Prea Cuviosul Părinte Arhimandrit Adrian, starețul Mănăstirii Saharna să apeleze către enoriași cu propunerea de ajutorare a tânărului de 27 de ani, Dorin Guzun.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

Nadejda Brânzan, medică

 

Donaţiile pot fi făcute direct familiei Guzun din or. Şoldăneşti, dar şi la conturile bancare:

BC “Moldindconbank” SA, sucursala Şoldăneşti, cod: MOLDMD2X355, IBAN: MD35ML0000002259A55 82041

Valuta contului: MDL. Beneficiar: Guzun Violeta, IDNP 2003047003722

„Fundaţia de caritate „Sfântul Gheorghe”, mun. Chişinău, or. Codru, str. Malinovschi nr.16, c/f 1010620001522, cod IBAN MD47MO2224ASV35534787100, BC „Mobiasbanca-Groupe Societe Generale” SA. Cod MOBBMD22

Din Republica Moldova puteţi dona şi prin sms cu conținutul 393 la 2910 (abonaţii Unite şi Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close