Evenimente

Alegerile şi salariile bugetarilor

Partidul Democrat vine cu un nou proiect în pragul alegerilor parlamentare. Liderul PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat marţi că Guvernul va majora salariile bugetarilor cu 20% până la 90%.

Potrivit lui Plahotniuc, de mărire vor beneficia 150 de mii de cetățeni care activează în sectorul public în domeniul educației, asistenței sociale, administrației publice.

Mai mult, noua prevedere va intra în vigoare cu două luni înainte de alegerile parlamentare – de la 1 decembrie curent.

Astfel unii bugetari vor beneficia de mărire de salariu de 20%, 50% sau 90%, potrivit șefului PD.

Mai multe detalii despre proiectul „Salarii bune pentru Moldova” va oferi în zilele ce urmează Guvernul, concretizează unimedia.info.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker