EvenimenteȘoldănești

Procuror nou-vechi la Şoldăneşti

Conform Hotărârii nr. 12-143/18 din 04 octombrie 2018, Consiliul Superior al Procurorilor a propus Procurorului General numirea domnului Ion Popa, în bază de concurs, în funcția vacantă de procuror-șef al Procuraturii raionului Șoldănești, pentru un mandat de 5 ani. În urma evaluărilor efectuate, prestația profesională a procurorului Ion Popa a fost apreciată cu calificativul ”foarte bine”, punctajul final al candidatului a constituit 146,6.

După absolvirea Facultății de drept a USM în 1991 şi stagierea de 1 an la Procuratura oraşului Chişinău, Ion Popa este transferat la procuratura din raionul Șoldănești, la conducerea căreia este numit în anul 2000. După opt ani, Ion Popa activează un an la procuratura din raionul Ialoveni. În anul 2008 este numit în fruntea procuraturii din raionul Florești, de unde, după un deceniu, revine la Șoldănești, în calitate de procuror al raionului.

Ion Popa. Captură video Victor Sofroni.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker