Evenimente

La Gimnaziul Jora-de-Mijloc a fost renovat blocul alimentar

Blocul alimentar al Gimnaziului Jora-de-Mijloc și-a deschis ușile după renovare. Lucrările au fost efectuate cu resursele alocate de Fundația olandeză SMNO, Consiliul Raional Orhei și unii agenți economici locali, relatează serviciul de presă al CR Orhei.

Inaugurarea blocului reparat a avut loc cu participarea viceministrului Educației, Culturii și Cercetării, Pavel Ianeț și a președintelui raionului Orhei, Tudor Golub, altor persoane oficiale. Oaspeții au remarcat că în timpul apropiat Fundația Olandeză SMHO, prin intermediul Fundației locale „Child care Moldova”, va oferi gimnaziului și mobilier, utilaje pentru bucătărie.

Gimnaziul Jora-de-Mijloc este frecventat de 224 de elevi, dintre care 94 de copii zilnic iau aici masa.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker