RezinaSocial

84 de persoane au primit ajutoare financiare din bugetul oraşului Rezina

Graţie unei decizii adoptate de Consiliul orăşenesc Rezina în şedinţa din 12 octombrie c., 84 de cetăţeni din comună au beneficiat de ajutoare financiare în sumă de câte 1000 de lei fiecare.

Aceste ajutoare se oferă în baza Regulamentului de acordare a mijloacelor financiare din fondul de rezervă al oraşului Rezina. Majoritatea ajutoarelor sunt destinate pentru tratament medical, altele – pentru acoperirea parţială a cheltuielilor legate de înmormântarea unor membri ai familiilor sau rudelor rezinenilor.

La şedinţa de vineri doar o cerere n-a fost acceptată pe motivul că persoana respectivă deja a beneficiat de un asemenea ajutor în decembrie 2017.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker