EvenimenteRezinaȘoldănești

Donaţii generoase

În ultimul timp patrimoniul or. Rezina a sporit datorită unor donaţii. Cea mai substanţială este donaţia Companiei „Lafarge Ciment (Moldova)” SA – proiectul de execuţie privind reabilitarea drumului auto de ocolire L158 – 4,7 km şi cheltuielile pentru reparaţia capitală a drumului auto L174 Şoldăneşti-Alcedar-Ciorna pe sectorul s. Ciorna cu lungimea de 2,5 km, care au costul total de circa 2,6 mln de lei.

Aproape 1 mln de lei au costat lucrările de amenajare a Orăşelului pentru instruirea rutieră a copiilor, efectuate cu suportul Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucureşti.

Ambasada a mai donat copiilor din Rezina cu ocazia inaugurării acestui orăşel 12 biciclete, 10 trotinete, divers echipament pentru protecţie, toate acestea fiind estimate la 42,6 mii de lei (Foto Prime.md).

Cu 65 mii de lei a contribuit la realizarea proiectului „Orăşelul speranţelor”, amenajat pe un teren public din preajma Bibliotecii Publice Raionale „M.Eminescu” Asociaţia obştească de asistenţă socio-medicală la domiciliu „Casmed” din mun. Bălţi.

Şi Federaţia Moldovenească de Fotbal  a bucurat sportivii din comună cu încălţăminte, mingi, vestimentaţie şi alte echipamente pentru fotbalişti în valoare de peste 30 mii de lei.

Toate aceste bunuri, conform deciziei Consiliului orăşenesc, urmează a fi luate la evidenţă contabilă şi trecute în proprietatea Primăriei Rezina.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker