Politic

Stadionul din Orhei nu mai este de vânzare

Complexul Sportiv Raional (CSR) Orhei nu va mai fi scos la vânzare. Consilierii raionali au abrogat decizia din martie 2016 prin care CSR Orhei urma să fie supus privatizării. Motiv al abrogării este anularea deciziei de către instanța de judecată. Decizia de privatizate a fost atacată în instanță de Oficiul Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, iar Judecătoria Orhei și Curtea de Apel au anulat documentul, comunică radioorhei.info.

În ședința CR Orhei din martie 2016,  majoritatea consilierilor raionali au votat pentru scoaterea CSR Orhei la vanzare. Asta,  după ce conducerea echipei FC Milsami și-a exprimat continuu interesul de  a lua CSR în arendă   pentru  o perioadă de 25-30 de ani.

Amintim că în cadrul sedinței din primăvara trecută, președintele raionului Tudor Golub a spus că împotriva înstrăinării pot fi doar acei care de vreo 10 ani nu au fost la  stadion şi nu ştiu în ce stare se află acesta. Pentru a-l dezvolta şi a-l întreţine e nevoie de investiţii, iar conducerea FC Milsami a promis  să le facă şi deja de 2 ani încearcă să obţină CSR fie prin arendă, fie prin cumpărare.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker