EvenimenteRezina

Consiliul a respins demersurile ÎM ”SCL”, calificându-le drept neîntemeiate

Administraţia Întreprinderii Municipale „Servicii Comunal-Locative” Rezina s-a adresat Consiliului orăşenesc cu un set de demersuri privind compensarea din bugetul orăşenesc a unor cheltuieli suportate de întreprindere.

Este vorba de cheltuielile lunare (19185 lei) pentru deservirea ascensoarelor din blocurile cu 9 nivele, circa 357 mii lei pentru procurarea şi transportarea materialelor pentru lucrările de construcţie a reţelelor de canalizare de pe străzile B.P. Haşdeu şi  N.Gogol, câteva sute de mii de lei cheltuiţi pentru lucrările de construcţie a apeductului din str. Ciocârlia, montarea rezervorului pentru apă în s. Boşerniţa, reparaţia scărilor şi a terenurilor de joacă din or. Rezina, reţelei de captare şi evacuare a apelor pluviale din preajma blocurilor locative din str. Pirogov, etc.

Cu 14 voturi, Consiliul orăşenesc a respins ca  neîntemeiate şi abuzive toate aceste demersuri.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker