RezinaSocial

Colaborarea cu Grădiniţa-creşă nr.2 a început în SNV

În  SNV 2018, Studioul de proiectări „Calugher Design” a creat designul de interior al sălii de sport, al unei săli de activitate şi al holului Grădiniței-creșă nr. 2 din orașul Rezina.

 Designul de interior este un domeniu complex, bazat pe reguli și principii stricte, dar și pe talentul unei persoane, cultivat în ani de studiu și experiență. Numai un designer de interior va putea să lege lucruri caracteristice unei persoane sau unei colectivităţi cu un spațiu, pentru a crea un mediu practic, util și confortabil.

Atunci când ai un buget restrâns pentru un act de caritate sau o donație, trebuie să alegi altceva. Echipa biroului de proiectări interioare ”Calugher Design” a ales să doneze din timpul lor liber și abilitățile pe care le au și i-a înzestrat Dumnezeu, prin elaborarea unui concept de design de interior al Grădiniței de copii nr.2 din or.Rezina. Am început activitatea de voluntariat în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) 2018, activitate care va continua mai departe în colaborare cu administrația grădiniței, părinții și APL.

De ce facem asta? Pentru că generațiile se schimbă și pentru că copiii în ziua de azi, pur și simplu, gândesc, simt și interacționează altfel decât au fost obişnuite generaţiile părinţilor, buneilor lor. Într-o eră puternic influențată de tehnologie și de social media, copiii au nevoie de medii creative, grădinițe, școli în care să se simtă că sunt liberi, că sunt tratați ca niște personalităţi. Grădinițele trebuie să arate extraordinar de bine, un spațiu de poveste, care să-i bucure pe copii, să-i facă să-și dorească să petreacă cât mai mult timp acolo, la fel și părinții să accepte să-și ducă copiii în asemenea incinte. așa că atunci când vine vorba despre amenajarea acestor spații, trebuie întotdeauna de apelat la specialiști. În astfel de spații îi și poți disciplina. Vor veni cu plăcere la grădiniță sau școală pentru că e mai frumos decât acasă, e mai interesant.

 

Dorian Calugher, biroul de proiectări interioare ”Calugher Design”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker