CampaniiSocial

Dorin Guzun – tânărul care are nevoie urgent de ajutor

Dorin Guzun are 27 de ani şi locuieşte în orașul Șoldănești. După cum notează site-ul soldanesti.md, dânsul, cu 6 ani în urmă, a fost diagnosticat cu leucemie. Acum Dorin urmează să suporte o operație complicată de transplant a măduvei osoase. Familia sa este în căutare disperată a sprijinului financiar din partea comunității pentru efectuarea acestui tratament costisitor, care i-ar ajuta să învingă boala.

Timp de o lună de când a fost lansată campania de caritate în susținerea lui Dorin pe rețeaua caritate.md, familia lui a reușit  să acumuleze 5 744 $, ceea ce constituie doar 5 % din suma totală necesară de 110 000 $ pentru operație. Pentru colectarea sumei date a mai rămas o lună.

Iată mesajul mediatizat de însuşi Dorin:

Bună ziua, mă numesc Dorin Guzun și am 27 de ani. Am o rugăminte către toți oamenii cu inimă mare, să mă ajute. În septembrie 2012 am fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută M1. A urmat o perioadă lungă de tratamente, am trecut numeroase cursuri de chimioterapie, iar în 2014, medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie. În mai 2017, mi s-a umflat obrazul, mi-a fost prescrisă o intervenție și biopsie, după care am fost diagnosticat cu o tumoare de sarcom mieloidă. Am urmat o altă sesiune de chimioterapie și am făcut radioterapie. Dar, din nefericire, nu am putut combate boala, iar o lună mai târziu am fost diagnosticat cu leucemie cutanată. În prezent, am nevoie urgentă de un transplant de măduvă osoasă, care mă va ajuta să înving boala o dată pentru totdeauna. De aceea aș dori să apelez la Dvs. pentru ajutor, tratamentul este foarte costisitor, iar familia mea nu are așa sumă de bani. Singura mea speranță sunt oamenii generoși, care pot să mă ajute și să-mi salveze viața.

Vă mulțumesc pentru toate faptele bune pe care le faceți!

Pentru a-l susține pe Dorin cu o donație,vizitați  următorul site web www.caritate.md
Din Republica Moldova puteti dona şi prin sms cu conținutul 393 la:
2910 (abonaţii Unite şi Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker