ÎnvățământOrhei

Grădiniţa din Tabăra, reparată cu bani din România, a fost inaugurată oficial

Grădiniţa din satul Tabăra, raionul Orhei, care este frecventată de cca 100 de copii, a fost inaugurată oficial, după ce a fost reparată cu ajutorul banilor acordaţi de România. La ceremonie a participat şi Ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.

După cum concretizează radioorhei.info, pentru reparaţia instituţiei preşcolare au fost alocaţi două milioane de lei.

Guvernul României a alocat până acum 26 de milioane de euro pentru reparația a 911 grădinițe din Republica Moldova. Din această sumă aproape un milion de euro a fost cheltuit pentru reparţia grădiniţelor din oraşul şi raionul Orhei.

 

foto: TVRMoldova

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker