Evenimente

Veşti bune pentru moldovenii care dețin cetățenie română

Indemnizația minimă de creștere a copilului se va majora, de la 1 ianuarie 2018, până la 1.250 de  RON (=5.500 de lei MLD), față de 1.233 de lei, cât este în prezent, potrivit unei Ordonanțe de urgență adoptată de Guvernul României, relatează unimedia.md.

La fel potrivit sursei citate, începând cu 1 iulie 2018, pensia minimă în România va crește de la 520 de RON la 640 de RON, precum și punctul de pensie de la 1.000 de lei la 1.100 de lei, adică va fi aproximativ 4.840 de lei MLD, se arată într-un comunicat emis de Guvernul României.

Totodată în România se prevede creşterea, de la 1 ianuarie 2018, a salariului mediu cu 20%.

Foto simbol. sursa: Romania.tv

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker