EvenimenteRezina

Cei mai buni antreprenori din raionul Rezina

Învingătorii concursului ”Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, din raionul Rezina, conform rezultatelor activităţii în a. 2017, au fost nominalizaţi în cadrul Conferinței raionale a IMM-urilor, cu genericul „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”.

La concurs au participat 30 de antreprenori care activează în comerţ, construcţii, confecţii, etc. 22 de agenți economici au fost desemnaţi învingători în 10 categorii de activitate, fiind menționați cu diplome și premii bănești în mărime de 2000 de lei (locul I) şi 1500 de lei (locul II).

Printre învingătorii concursului sunt: ÎI „Cozacenco Liudmila”,  ÎI „Mast-Tatarov”, SRL  „Valmadol ”, SRL „Dor-August”, GȚ „Luchian Alexandra A.”,  Cooperativa de Consum Rezina, SRL „Sematrus”,  SRL „Alex-Sapaniuc”,  ÎM „Servicii Comunal Locative Rezina”, SRL „Cadom-Gaz”, SRL „Siguranța-Test”, SRL „Nica”, ÎI „Hanganu Ion, Hanganu Sergiu” ş.a.

La conferinţă, alături de conducerea raionului Rezina, au participat ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, directorul general Organizaţiei pentru Dezvoltarea Întreprinderilor mici şi mijlocii, Petru Gurgurov, șeful Filialei Orhei a Camerei de Comerț și Industrie, Vitalie Colun.

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker