EvenimenteOrhei

Sărbătoare pentru persoanele în etate

De ziua oamenilor în etate, Primăria Podgoreni a a morgamizat o sărbătoare de suflet dedicată consătenilor de vârsta a treia.

Sala de festivități a gimnaziului a fost arhiplină. Primara satului, dna Alexandra Bernevec, le-a adresat sărbătoriţilor sincere felicitări, cuvinte de apreciere şi mulţumire pentru aportul lor în viaţa satului şi le-a înmânat câte un cadou. Un omagiu le-a adus sătenilor în etate şi fosta profesoară dna Ana Scurtu.

Apoi în scenă a urcat ansamblul folcloric “Doruleț”, care a prezentat un buchet de melodii populare, fiecare din ele fiind însoţită de aplauze îndelungate.

Cadoul-surpriză însă a fost pentru toţi sătenii – cu o deosebită căldură au apreciat sătenii melodiile interpretate de cunoscutul interpret Igor Rusu. .

Am pregătit această sărbătoare cu mult drag împreună cu dl Ion Rusu, directorul căminului de cultură şi membrii ansamblului “Doruleț”. Suntem bucuroși că le-am acordat o mică atenţie consătenilor noştri în etate şi că administraţia satului nu uită și de oamenii în etate care cu adevărat au nevoie de o atenție deosebită.

Mai mulţi bătrâni din sat s-au bucurat în această zi de vizite şi cadouri.

Mihai Rusu, conducătorul ansamblului folcloric “Doruleț”

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close