EvenimenteOrhei

Sărbătoare pentru persoanele în etate

De ziua oamenilor în etate, Primăria Podgoreni a a morgamizat o sărbătoare de suflet dedicată consătenilor de vârsta a treia.

Sala de festivități a gimnaziului a fost arhiplină. Primara satului, dna Alexandra Bernevec, le-a adresat sărbătoriţilor sincere felicitări, cuvinte de apreciere şi mulţumire pentru aportul lor în viaţa satului şi le-a înmânat câte un cadou. Un omagiu le-a adus sătenilor în etate şi fosta profesoară dna Ana Scurtu.

Apoi în scenă a urcat ansamblul folcloric “Doruleț”, care a prezentat un buchet de melodii populare, fiecare din ele fiind însoţită de aplauze îndelungate.

Cadoul-surpriză însă a fost pentru toţi sătenii – cu o deosebită căldură au apreciat sătenii melodiile interpretate de cunoscutul interpret Igor Rusu. .

Am pregătit această sărbătoare cu mult drag împreună cu dl Ion Rusu, directorul căminului de cultură şi membrii ansamblului “Doruleț”. Suntem bucuroși că le-am acordat o mică atenţie consătenilor noştri în etate şi că administraţia satului nu uită și de oamenii în etate care cu adevărat au nevoie de o atenție deosebită.

Mai mulţi bătrâni din sat s-au bucurat în această zi de vizite şi cadouri.

Mihai Rusu, conducătorul ansamblului folcloric “Doruleț”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker