EvenimenteȘoldănești

Învingătorii şi-au primit premiile

Pedagogii-laureaţi aplaudaţi în scenă

În cadrul sărbătorii dedicate Zilei profesionale a lucrătorului din învăţământ, în raionul Şoldăneşti au fost anunțate totalurile concursurilor raionale pentru cea mai pregătită şcoală către anul de studii 2018-2019” şi omagiaţi învingătorii.

De diplomă de gradul I şi premiul respectiv în concursul grădiniţelor s-au învrednicit colectivul IP „Andrieș” din Șoldănești, directoare Nadejda Peșterean și colectivul grădiniței-creșă din satul Olișcani, directoare Raisa Sveclă. Printre şcoli, diplomă de gradul I şi premiile respective au fost înmânate colectivului pedagogic de la gimnaziul Cușmirca, în frunte cu echipa managerială în componenţa directoarei Silvia Moscalu şi directorilor adjuncți Viorel Colin și Lilia Rotaru.

Pentru profesionalism, originalitate și promovarea experienței avansate, în cadrul concursului raional „Pedagogul anului”- ediția 2018, de premiul I s-au învrednicit Elena Ciolpan de la Gimnaziul Olișcani și Ruslan Groza de la Gimnaziul Pohoarna.

Diplomele şi premiile au fost înmânate de către președinta raionului Svetlana Rotundu şi șeful-adjunct al Direcției Învățământ Alexandru Grădinaru.

Participanţii la festivitate s-au bucurat şi de un concert special, organizat de Direcția Învățământ a Consiliului raional Șoldănești.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker