Știri

Cel mai bun vin roşu – produs la Pelivan

Printre cei 7 învingători ai concursului naţional „Polobocul de Aur 2018” desfăşurat sub egida  Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, este şi Nicolae Panco din  s. Pelivan, raionul Orhei. Dumnealui s-a învrednicit de „Polobocul de Aur” în categoria “Cel mai bun vin roşu” pentru un vin tânăr preparat din soiuri hibride.

Potrivit www.ziarulnational.md, în cadrul celei de-a 17-a ediție a Zilei Naționale a Vinului vizitatorii au putut admira 60 de standuri cu peste 1 000 de vinuri, 20 de ansambluri etno-folclorice și interpreți care au evoluat în scenă, patru zone tematice care au găzduit master-classuri despre arta de a savura „Vin din sufletul Moldovei”, un târg de meșteșugărit, master-class de dans popular, lansări de carte etc. De asemenea, în cadrul Zilei Naționale a Vinului, au fost premiate mai multe performanțe – întreprinderi şi personalităţi cu merite deosebite în domeniul vitivinicol al R. Moldova.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker