EvenimenteOrhei

Ziua Vinului la Orhei a fost mutată din locul tradiţional de desfăşurare

În anul curent, serbarea dedicată Zilei Vinului la Orhei promite a fi şi mai bine organizată, beneficiind de spaţii generoase, amenajate. Cea de-a 19-a ediţie a Zilei Vinului nu se va desfăşura în centrul municipiului, ca de obicei. Potrivit unei informaţii plasate pe site-ul Consiliului Raional Orhei, locul tradiţional a fost substituit cu parcul de distracţii „OrheiLand” din preajma iazului.

În anii trecuţi festivităţile prilejuite de Ziua Vinului erau găzduite de piaţa Vasile Lupu şi artera centrală, pe care erau amenajate gospodăriile improvizate de către primăriile din raion. Neschimbate rămân ora şi ziua desfăşurării sărbătorii: 7 octombrie, ora 10.00.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker